Dobrodošli v spletni trgovini z otroškimi poganjalci!

Za najmlajše

Poganjalci za najmlajše so namenjeni otrokom od prvega leta dalje. So majhni in lahki, zato otrok brez težav s stopali doseže do tal in jih z odrivanjem s stopali tudi uspešno požene. Namenjeni so tako za uporabo v zaprtih prostorih kot tudi zunaj, padce pa pomagajo preprečevati s stabilnostjo, ki jo omogoča večje število kolesc.

Prvi poganjalčki otroka spodbujajo pri gibanju, pa čeprav so njegove motorične spretnosti še omejene – otrok z vožnjo hitro razvije občutek za gibanje lastnega telesa, se nauči biti okreten, usklajevati svoje gibe z vidom, predvidevati svoje gibanje, ter gibanje prilagajati smislu za ravnotežje. Ker poganjalci tako odločilno vplivajo na zgodnji motorični razvoj ter hkrati krepijo telo, se priporočajo tudi za otroke s težavami v razvoju.

Poleg klasičnih prvih poganjalcev vam ponujamo tudi Spherovelo Juno znamke Early Rider, ki gre še korak dalje: gre za estetsko dovršen poganjalec, pri katerem glavni kolesi nadomeščata krogli, ob straneh pa sta dodani manjši kolesci, ki v prvi fazi skrbita za ohranjanje ravnotežja. Manjši kolesci se kasneje odstranita ter Juno spremenita v nestabilno vozilo, s čimer se otrok že privaja na vožnjo z dvokolesnim poganjalcem. Občutek za koordinacijo in ravnotežje se tako razvija še hitreje.

12 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

12 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam