Dobrodošli v spletni trgovini z otroškimi poganjalci!

Za najmlajše

Poganjalci za najmlajše so namenjeni otrokom od prvega leta dalje. So majhni in lahki, zato otrok brez težav s stopali doseže do tal in jih z odrivanjem s stopali tudi uspešno požene. Namenjeni so tako za uporabo v zaprtih prostorih kot tudi zunaj, padce pa pomagajo preprečevati s stabilnostjo, ki jo omogoča večje število kolesc.

Prvi poganjalčki otroka spodbujajo pri gibanju, pa čeprav so njegove motorične spretnosti še omejene – otrok z vožnjo hitro razvije občutek za gibanje lastnega telesa, se nauči biti okreten, usklajevati svoje gibe z vidom, predvidevati svoje gibanje, ter gibanje prilagajati smislu za ravnotežje. Ker poganjalci tako odločilno vplivajo na zgodnji motorični razvoj ter hkrati krepijo telo, se priporočajo tudi za otroke s težavami v razvoju.

Poleg klasičnih prvih poganjalcev vam ponujamo tudi Spherovelo Juno znamke Early Rider, ki gre še korak dalje: gre za estetsko dovršen poganjalec, pri katerem glavni kolesi nadomeščata krogli, ob straneh pa sta dodani manjši kolesci, ki v prvi fazi skrbita za ohranjanje ravnotežja. Manjši kolesci se kasneje odstranita ter Juno spremenita v nestabilno vozilo, s čimer se otrok že privaja na vožnjo z dvokolesnim poganjalcem. Občutek za koordinacijo in ravnotežje se tako razvija še hitreje.

3 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

3 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam