Dobrodošli v spletni trgovini z otroškimi poganjalci!

Plačila in plačilni pogoji

Ponudba izdelkov
Zaradi narave spletnega poslovanja, se ponudba sproti ažurira in dopolnjuje, tako z novimi izdelki, kakor tudi novo spletno ceno.

Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta s takojšnjim 100% plačilom z gotovino ob prevzemu, ali plačilu po ponudbi/predračunu na naš poslovni račun.

Stroški pošiljanja
Cena stroškov pošiljanja preko dostavne oz. kurirske službe je 3,50€ na naročilo.

Stroški pošiljanja so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila ob prevzemu pošiljke, ali plačilu na poslovni račun. Pošiljko vam bo dostavila kurirska služba DPD oz. GLS , v dopoldanskem času! V kolikor v času dostave (dopoldanskem času) niste dosegljivi na domačem naslovu oz. na naslovu, ki ste ga pustili za izstavitev računa, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov kjer ste dosegljvi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. V kolikor na naslovu za dostavo v času dostave nihče ne bo dosegljiv, kurir pusti obvestilo o pošiljki ter kje jo lahko prevzamete oz. se z njim dogovorite, kdaj naj le-to ponovno poizkusi izročiti.

Za vsa naročila, v vrednosti 69€ ali več stroške pošiljanja krije ponudnik.

Načini plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
 • z gotovino ob prevzemu (velja spletna cena)
 • z nakazilom na poslovni račun (po ponudbi/predračunu velja spletna cena)
 • s plačilom preko storitve PayPal


 • Cene
  Cene so prikazane v bruto zneskih, z vključenim DDV-jem, in oznako z višino % davka, razen če je izrecno napisano drugače.

  Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

  V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.

  Plačilo po povzetju
  V naši spletni trgovini lahko naročite izdelke, plačate pa jih "Po povzetju" oz. kurirski službi, ko vam izdelke dostavi na željeni naslov.

  Pakete oddamo v dostavo dostavni službi DPD ali GLS.

  Kurirska služba DPD ali GLS
  V primeru, ko so izdelki oddani v dostavo kurirski službi, boste naročeno plačali kurirju, ki vam bo paket dostavil. V slednjem primeru ni nobenih dodatnih stroškov.

  Osebni prevzem
  V kolikor želite lahko izdelke prevzamete tudi osebno v naši posovalnici v Zg. Gameljnah 48f, 1211 Ljubljana-Šmartno vsak delovnik med 9. in 15. uro, najkasneje v treh (3.) delovnih dneh od oddaje naročila. V tem primeru lahko ob prevzemu plačate z gotovino ali bančnimi karticami BA, Activa, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron in American Express. Lahko pa se tudi poslužite zgoraj navedenih načinov - torej plačilo po predračunu ali preko storitve PayPal (v tem primeru moramo pred prevzemom potrditi prejem plačila, v nasprotnem primeru plačate blago z gotovino ob prevzemu).

  Plačilo po predračunu
  V kolikor bi želeli, lahko izdelke naročene v naši spletni trgovini plačate s plačilom na naš poslovni račun.
  Ob oddaji naročila označite, da bi želeli naročene izdelke plačati po predračunu. Že takoj pri oddaji naročila se bodo na strani izpisali podatki potrebni za nakazilo na naš TRR, le-te pa prejmete tudi v e-sporočilu, ki ga takoj po oddaji naročila prejmete na vaš elektronski račun.
  V kolikor bi želeli predračun v papirni oz. fizični obliki, nam morate le-to ob oddaji naročila tudi sporočiti v polju "opombe". Veljavnost predračuna je tri (3) dni. V kolikor izvedete plačilo, je vedno dobrodošlo, da nam le-to tudi sporočite. V kolikor v treh (3.) delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, naročilo storniramo. V primeru, da bi vseeno želeli izdelke, ki ste jih že naročili, pa je naročilo zaradi neplačila zapadlo, morate ponovno opraviti postopek naročanja/nakupa.

  Plačilo preko storitve PayPal
  V kolikor naročite izdelke in bi jih želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor ste izdelke naročili in plačali do 12. ure na delovni dan, bodo le-ti po vsej verjetnosti oddani že isti dan, dostavljeni pa (v največ primerih) naslednji delovni dan. V kolikor boste naročilo ter plačilo izvedli kasneje, bodo izdelki po vsej verjetnosti oddani naslednji delovni dan oz. najkasneje v treh (3.) delovnih dneh od oddaje naročila.

  V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov, ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročlila.

  Opozorilo: V kolikor stranka pri PayPal-u še nima odprtega računa, izdelkov preko storitve ne bo mogla plačati takoj, saj so ob odprtju PayPal računa potrebni postopki, ki ne omogočajo takojšnje uporabe in plačila. Ponavadi traja kakšen teden ali dva od dneva, ko ste pri omenjenem servisu odprli račun, do takrat, ko lahko z njim pričnete polno operirati. Za odprtje računa pri PayPal-u potrebujete veljavno kreditno kartico.
  Več o storitvi PayPal si lahko preberete na uradni spletni strani www.paypal.com.

  Omejitev odgovornosti
  Upravljalec strani Igraca.eu se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti vseh podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo upravljalec spletne strani kupca obvestila o spremembah in mu omogočila odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

  Upravljalec spletne strani ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih izdelka in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne, ter jih v primeru vednosti ne bi potrdila oziroma sklenila pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.