Dobrodošli v spletni trgovini z otroškimi poganjalci!

Early Rider - Classic 2+

Bodite prvi in ocenite izdelek

Fantastični leseni poganjalci za otroke od 2 do 5 let, ki pa so mnogo več kot le poganjalci in s katerimi otroci ne bodo izgledali le "cool", temveč bodo pridobili osnovne veščine vožnje s kolesom.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

164,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Otroški leseni poganjalci Early Rider - Classic Serija S svojo zadnjo "debelo" pnevmatiko ter nizkim sediščem je Early Rider CLASSIC serija zagotovo najstabilnejši - prav tako pa tudi najbolj "cool" poganjalec med vsemi. Kljub njegovi velikosti, ga bodo tudi manjši otroci z lahkoto upravljali. Večji okvir ter 14" prednje kolo omogočata, da ga bo vaš otrok dolgo uporabljal.

Podaljšan nosilec za sedež (na voljo posebej) bo omogočil, da bo sedež vedno dovolj visoko, kolikor dolgo bo otrok uporabljal kolo. Prav tako se podaljša razdalja med sedežem ter krmilom za 2,5cm, ko boste nastavili kolo na neomejeno krmiljenje.

Tabela velikosti:

starost: 2 - 5 let
priporočena velikost otroka: 90cm
notranja dolžina noge otroka: 33,5cm
nastavljiva višina sedeža: 30,5 - 39cm


Early Rider Classic Sizing Guide


Specifikacije:

teža: 5kg
material: FSC certificirana bukev

Krmilo je lahko v dveh položajih: omejeno krmiljenje, ali pa neomejeno krmiljenje (za spremembo je potrebno prestaviti le en vijak)

    Omejeno krmiljenje - omejeno gibanje krmila daje neizkušenim malčkom občutek varnosti pri večjih hitrostih in omogoča boljši oprijem.

    Neomejeno krmiljenje - neomejeno gibanje krmila omogoča izkušenejšim malčkom, da se naučijo lovljenja ravnotežja z zavijanjem in ne zgolj z nogami.

Nastavljiv sedež in nastavljiva dolžina med sedežem in krmilom omogočata, da vaš Early Rider raste z vašim otrokom.

12,5" x 3" zadnja ter 14" x 2,25" prednja pnevmatika, aluminijasta platišča ter zarezane vilice, ki omogočajo hitro sestavo vašega Early Rider-ja.

EN71 in ASTM 963 certificirano.


Opozorilo! OPOZORILO: Izdelek ni namenjen uporabi v prometu. Pri uporabi je potrebno nositi čelado, priporočljiva pa je tudi uporaba zaščitnih rokavic.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').