Dobrodošli v spletni trgovini z otroškimi poganjalci!

Early Rider - Lite 1,5+

Bodite prvi in ocenite izdelek

Fantastični leseni poganjalci za najmlajše od 1,5 pa vse do 4. leta, ki pa so mnogo več kot le poganjalci in s katerimi otroci ne bodo izgledali le "cool", temveč bodo pridobili osnovne veščine vožnje s kolesom.Ponovno na zalogi!

Razpoložljivost: Ni na zalogi

144,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Otroški leseni poganjalci Early Rider - Lite Serija

Early Rider LITE je z 3,25 kg najlažji izmed vseh Early Rider-jev. Pokončna drža pri vožnji omogoča lažje ter hitrejše manevriranje. Idealen je za manjše otroke (od 20 mesecev naprej), za lažje oz. manj aktivne otroke, ali pa otroke, ki res uživajo v hitrosti.

Kot vsa kolesa Early Rider tudi Early Rider LITE raste z vašim otrokom. Sedež omogoča dvig sedišča za 8,5cm, na voljo pa je tudi podaljšan nosilec sedeža, kar pomeni, da bo vaš malček lahko dlje užival v vožnji s tem izjemnim kolesom.

Nastavitev krmila na neomejeno krmiljenje doda 2,5cm dolžine med sedežem ter krmilom, kar omogoča boljši oprijem za daljše roke in večje otroke.

Tabela velikosti:

starost: 1,5 - 4 let
priporočena velikost otroka: 85cm
notranja dolžina noge otroka: 32cm
nastavljiva višina sedeža: 29,5 - 38cm


Early Rider Lite Sizing Guide


Specifikacije:

teža: 3,25kg
material: FSC certificirana bukev

Krmilo je lahko v dveh položajih: omejeno krmiljenje, ali pa neomejeno krmiljenje (za spremembo je potrebno prestaviti le en vijak)

    Omejeno krmiljenje - omejeno gibanje krmila daje neizkušenim malčkom občutek varnosti pri večjih hitrostih in omogoča boljši oprijem.

    Neomejeno krmiljenje - neomejeno gibanje krmila omogoča izkušenejšim malčkom, da se naučijo lovljenja ravnotežja z zavijanjem in ne zgolj z nogami.

Nastavljiv sedež in nastavljiva dolžina med sedežem in krmilom omogočata, da vaš Early Rider raste z vašim otrokom.

12" velike ter 1,95" debele pnevmatike, aluminijasta platišča ter zarezane vilice, omogočajo hitro sestavo vašega Early Rider-ja.

EN71 in ASTM 963 certificirano.


Opozorilo! OPOZORILO: Izdelek ni namenjen uporabi v prometu. Pri uporabi je potrebno nositi čelado, priporočljiva pa je tudi uporaba zaščitnih rokavic.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').