Dobrodošli v spletni trgovini z otroškimi poganjalci!

Dodatki in oprema

Da je vožnja s poganjalcem ali kolesom varna, skrbi zakonodaja, ki predpisuje, da morajo otroci na kolesu vedno nositi čelado. Še več pa lahko naredimo starši - od malih nog moramo skrbeti za učenje o prometni varnosti ter vztrajati, da otrok na poganjalcu ali kolesu vedno uporablja zaščitna sredstva.

Prva naloga čelade je, da ob padcu zaščiti glavo, zato je najpomembneje, da se čelada otroku prilega. Izbrati je potrebno čelado prave velikosti, ki ima nastavljiv pašček za zapenjanje, seveda pa mora izpolnjevati čelada tudi vse zahtevane standarde za prodajo na evropskem trgu. Pomembna lastnost čelade sta tudi njena teža (ki naj bo čim manjša) ter luknjice za prezračevanje, da se otroška glava pod njo ne poti preveč. In šele nato pride na vrsto videz čelade - da, otroci so radi na kolesu lepo urejeni, zato niso simpatične poslikave nikoli odveč.

Tako kot so otrokom pri srcu lepe čelade, jih lahko razveselijo tudi drugi dodatki za kolo ali poganjalec – ne pozabite na zvonce in hupe ter zastavice. In še tisto, kar lahko uporabo tega poganjalca podaljša za leto ali celo dve: podaljšan nosilec za sedež.

24 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

24 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam